IN DEZE NIEUWSBRIEF
• Werken aan mijn praktijk
• Wacht niet langer, doe het nu!
• Yoga in de Groentetuin

Werken aan mijn praktijk
Als je iets wil veranderen in jezelf of in je werk vraagt dat om constructieve aandacht. Dat geldt ook voor het meer zichtbaar laten worden van mijn praktijk. Nadat ik in februari de uitslag van de enquête had gedeeld in deze nieuwsbrief, wist ik niet zo goed wat ik verder kon doen. Ik liep vast en zag dat er meer nodig is om mijn praktijk te laten groeien. Marketing is een vak apart, dus besloot ik in maart om daar een opleiding in te gaan volgen waarbij ik één jaar lang begeleiding ontvang.

Aan de hand van modules werk ik me door een programma heen en kom allerlei leuke opdrachten tegen. Soms ook hoofdbrekers of iets waar ik weerstand bij voel. Ik knabbel dan wat langer op mijn pen voordat er iets uitkomt, maar blijf doorgaan.

Zo is social media een uitdaging voor mij en mag ik daar actiever op worden. Het is één van de dingen waar ik niet zoveel mee heb, maar wat er tegenwoordig wel bij hoort als je gevonden wil worden. Ik ga ontdekken welke vorm(en) daarin voor mij passen.

Daarnaast ben ik bezig om een aanbod te creëren waarin ik verschillende vormen van begeleiding ga aanbieden, zowel individueel als in groepen en er ook een online omgeving komt zodat jij op verschillende manieren in jezelf kunt groeien en er een verandering bij je tot stand kan komen die blijvend is.

Wacht niet langer, doe het nu!
Herken je dit?

Al een tijdje had ik het voornemen om aan een bepaald oefenprogramma te gaan beginnen waarvan ik verwacht dat het me persoonlijk veel gaat opleveren. Ik schoof het steeds vooruit, omdat het een tijdsinvestering van me vraagt en de oefeningen ook confronterend kunnen zijn. Deze week is de kogel door de kerk en ben ik eraan begonnen. Het voelt goed om mezelf dagelijks aandacht te geven en ervoor te gaan!

Schuif jij jezelf ook al een tijdje vooruit, omdat je prioriteit geeft aan andere zaken terwijl alles in je roept om aandacht? Negeer je innerlijke signalen, omdat je er eigenlijk ook wel tegenop ziet er iets mee te gaan doen? Wacht dan niet langer en kom in actie! Maak tijd om je fysieke klachten serieus te nemen en laat je door mij vanuit een holistische visie daarin begeleiden. Ga samen met mij op onderzoek naar de dieper liggende oorzaak van je herhalende gewoontepatronen waarin je steeds maar weer verzeilt raakt en die al jouw energie opslurpen. Of klop bij mij aan voor emotionele ongemakken die jou in de weg zitten.

Ik heb een leuk aanbod voor je waar je direct mee kunt beginnen. Een minitraject van 3 individuele Rebalancing sessies in mijn praktijk waarbij in je lijf komen en zelfonderzoek centraal staan, gecombineerd met gerichte thuisopdrachten zodat je nog vóór de zomervakantie een stap vooruit bent met jezelf. Het gaat je gegarandeerd iets opleveren! De kosten voor dit minitraject zijn € 350,- met als extra een gratis Karoena opschrijfboekje. Je eerste afspraak kan al voor volgende week ingepland worden (mits het niet storm gaat lopen ;-).

Ik ben bereikbaar op: 06-28518357 of via e-mail: info@praktijkkaroena.nl

Yoga in de Groentetuin
Ik koop wekelijks biologische groenten bij Tuinderij de Es in Haaren. Een week of zes geleden benaderde Danielle de Winter (van de tuinderij) mij of ik iets met Rebalancing wilde doen bij het Yoga in de Groentetuin Festival.

Yoga en lichaamswerk zijn als broer en zus, dus ‘ja’ dat wil ik wel. Naast de diverse yogalessen die je er kunt volgen, geef ik twee keer een presentatie over Rebalancing waarbij je aan den lijve gaat ervaren wat het met je doet. Ben je al ‘fan’ van yoga en wil je gratis kennis maken met Rebalancing dan ontmoet ik je daar graag.

Voor meer informatie kun je kijken op: Yoga in de Groentetuin