Inquiry groep – zelfonderzoek

Na een traject met Rebalancing waarin je intensief met jezelf aan de slag bent gegaan, kan er een verlangen ontstaan naar een vorm om het contact met jezelf te behouden en aandacht te geven aan wat er in jou leeft. Vergelijkbaar met het beoefenen van yoga om soepel en ontspannen te blijven, kun je nu deelnemen aan de inquiry groep om bewust verbonden te blijven met jezelf en je lichaam. Inzichten uit de sessies worden toegepast en geïntegreerd in het dagelijks leven.

De inquiry groep staat ook open voor mensen die bewustwording zoeken en als opstapje naar een traject met Rebalancing. Je kunt alvast kennismaken met de methode van zelfonderzoek die ook in elke sessie terugkomt en tot inzichten kan leiden.

Ik bied diverse vormen van zelfonderzoek aan tijdens de ochtenden, waarbij we starten met een korte meditatie. Je leert onderzoek te doen naar en bewust te zijn van je eigen gevoelde ervaring en af te dalen naar je gevoel. Voel je welkom, ongeacht hoe je je op dat moment voelt. Alles wat er is, mag er zijn en kan een ingang bieden voor inquiry!

Tijdens deze ochtenden is het cruciaal dat iedereen zich vrij en veilig voelt. Deelnemers worden verwacht zich open te stellen voor zelfonderzoek, empathisch en aandachtig aanwezig te zijn, en vertrouwelijk om te gaan met wat er wordt gedeeld in de groep.

Praktische Informatie

Data: najaar 2024
Tijd: 9.30 – 12.00 uur
Lokatie: Anahata, Jan Mosmanslaan 17d in ‘s-Hertogenbosch
Kosten: € 80,- voor 2 ochtenden of € 47,- per ochtend
Deelnemers: max. 10 deelnemers
Aanmelden: info@praktijkkaroena.nl

Bij voldoende belangstelling zou ik graag met een vaste groep 1 x per maand bij elkaar komen.

Heb je interesse om deel te nemen aan een Inquiry groep, laat het mij dan weten info@praktijkkaroena.nl. Ik houd je dan op de hoogte wanneer een volgende groep van start gaat.

Het is ook mogelijk om met een eigen groep (vrienden, collega’s) het zelfonderzoek te doen. We stemmen dan een aantal data met elkaar af waarbij ik jullie stapsgewijs begeleid door de methodiek.