Laden Evenementen

Vanaf 11 mei 2022 starten we bij de Tempeliershoeve met ieder woensdagavond een bijeenkomst die gericht is op in je lijf komen. Het worden avonden waarin we vanuit verschillende invalshoeken jou een moment voor jezelf willen geven. Dit kan door beweging, zang of meditatie. Een avond die je jezelf gunt, om even stil te staan bij jezelf op allerlei verschillende manieren. Hierdoor kun je laagdrempelig ervaren welke vorm bij jou past. Ik verzorg op 25 mei en 22 juni een avond met Rebalancing.

Kom jij ook?

Voelen en beleven, je hoeft er niets voor te kunnen, je hoeft geen enkele ervaring te hebben.

“Lekker in je lijf” door Miriam Bax

Landen in je lijf, hoe doe je dat!? Ervaar in deze avond je kracht en de balans die je in je hebt maar soms vergeet. Een combinatie van Pilates, yoga en Mindfulness en je hoeft geen ervaring te hebben in yoga, gewoon ervaren!

11 mei en 8 juni

“Soundful mediteren” door Yvonne en Tonny

Soundful mediteren is een combinatie van klankontspanning en mediteren. We nemen je mee in een prachtige geleide meditatie met klanken vanuit steeds een ander thema. Als deelnemer hoef je helemaal niets te doen dan heerlijk ontspannen te gaan liggen en je mee te laten nemen in woorden en klanken.

18 mei en 15 juni

“Rebalancing” door Marianne Pijnenborg

Iedereen kan meer vertrouwen, meer liefde en dankbaarheid leren voelen voor dat wonderlijke, mystieke wezen – ons lichaam. Je gaat je lichaam verkennen en ervaren en oefent met verwoorden van wat je voelt. Ik nodig je uit met meditatie, beweging, ademhalingsoefeningen en zelfonderzoek.

25 mei en 22 juni

“Zing je vrij” door Annet Vervoort

Vind je het lastig om jezelf te laten horen? Mag jij er zijn precies zoals je bent? Ervaar wat er in jou leeft door te ademen, door te klinken, door te zingen, door los te laten. Dat geeft ruimte en vertrouwen, dan voel je je vrij, dan kun je contact maken met jezelf en de ander. Jouw stem vertelt jouw verhaal!

1 juni en 29 juni

 

 

Praktische informatie:
Locatie: De Tempeliershoeve, Tempeliersweg 46 in Haaren
Ontvangst: de ruimte is open vanaf 19.00 uur
Tijd: woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur, daarna nog koffie en thee voor liefhebber
Kosten: € 15,- per avond of 8 avonden voor € 100,-
Wil je mee doen? Klik dan op: aanmelden