Laden Evenementen

In essentie is meditatie de kunst van het gewaarzijn, gewaar wat in je innerlijk en om je heen gaande is. Hoewel meditatie zelf geen techniek is, zijn er veel methoden die je helpen dit gewaarzijn te oefenen en naarmate je er vaardiger in wordt, kan het je overal vergezellen – tijdens je werk, binnen je relaties, de activiteiten van alledag.

Meditatievorm
Ben je iemand met veel energie, voor wie ‘alleen maar zitten’ een onmogelijkheid lijkt? Maken je opgekropte gevoelens het je moeilijk om rustig te zitten? Voel je je te moe en lethargisch om wakker te blijven terwijl je het zitten probeert? Of wil je lichaam juist bewegen. Dan zijn de actieve meditaties van Osho ideaal voor jou.

Dynamic Meditatie
Deze meditatie geeft je een krachtige energiestoot en begint met het opwekken van je levenskracht door diep chaotisch ademhalen en een emotionele energie-explosie. Via verschillende fasen kom je in een diepe en dankbaar stemmende stilte. Je raakt opgekropte emoties en spanningen kwijt en gaat met een opgeschoond gevoel naar huis.

Datum: 29 oktober 2018

Nadabrahma Meditatie
‘Nadabrahma’ betekent letterlijk ‘het geluid van Brahma’, de scheppende God.
Het is een zoemmeditatie – door zoemen en handbewegingen stemmen conflicterende delen van jou op elkaar af en brengt harmonie naar je hele ‘zijn’. Het is een mooie liefdevolle meditatie, die rust geef en een diep gevoel van tevredenheid kan wakker maken.

Datum: 17 december 2018

Aanmelden kan via: info@praktijkkaroena.nl