Beste lezer,

De eerste Rebalancing Workshop met als thema ‘Waar ligt mijn grens?’ is alweer achter de rug. Het was een hele mooie, verrijkende dag die smaakt naar meer!

In de prachtige groepsruimte van De Tempeliershoeve begonnen we de dag met bewegen van het lichaam waarin alle tijd was om aan te komen bij jezelf en bij de groep. Daarna gingen de zes deelnemers onderzoeken wat het thema grenzen voor hun betekent. Om vervolgens een ervaringsoefening in te gaan over wat er met je gebeurt in het contact met de ander. Dat leverde verrassende inzichten op. En zo waren er meer ervaringsoefeningen deze dag waardoor de deelnemers geraakt werden. Mijn hart maakt een sprongetje als ik voel dat er een diepere laag geraakt wordt, die voorbij het denken gaat. Dat is precies waar Rebalancing over gaat: via je lichaam jezelf beter leren kennen en dan van daaruit gaan leven. In de middag was er aandacht voor de innerlijke kracht die in ieder van ons aanwezig is, maar waar je niet altijd mee in contact bent. Zeker niet wanneer je grens wordt overschreden of je over je eigen grenzen heen gaat. Een mooie ervaring waar je je weer op af kunt stemmen als je het contact met jezelf even kwijt bent!