Welke klachten/vragen?
Rebalancing is voor iedereen die interesse heeft in zichzelf, nieuwsgierig is naar wat het lichaam te vertellen heeft en bereidheid is om een laagje dieper te willen kijken.

Klachten en symptomen en ook beperkende levenspatronen zie ik als wegwijzers: zij maken je er op attent dat je uit balans bent en dat er aandacht nodig is voor de onbalans zodat je je natuurlijke evenwicht weer hervindt. Met jou als leidraad onderzoeken we samen de betekenis en achtergrond ervan. Als de bestaansgrond van de klacht verdwijnt, verdwijnt veelal ook het symptoom. Je kunt met uiteenlopende klachten en vragen bij Rebalancing terecht:

Als je behoefte hebt aan:

 • meer ruimte, plezier en acceptatie van je lichaam en je leven
 • ontspanning en innerlijke rust
 • meer contact met je gevoel (uit je hoofd komen)
 • inzicht in beperkende lichaams- en levenspatronen
 • fysieke en geestelijke souplesse, kracht en vitaliteit
 • helen van bindings- of verlatingsangst
 • leren kennen van je grenzen
 • anders omgaan met pijn, stress en verslavend gedrag
 • hulp bij rug, nek, schouderklachten, hoofdpijn, duizeligheid, darmklachten, rsi, whiplash, burn-out en andere fysieke klachten
 • lichaamsgerichte supervisie en coaching

Ondersteuning wenst bij:

 • verwerking van verlies, traumatische gebeurtenissen, seksueel misbruik
 • keuzes t.a.v. werk, opleiding, levenspad
 • veranderingsprocessen
 • hooggevoeligheid
 • levensfasenproblematiek
 • vragen rondom spiritualiteit, leven en dood
 • zingevingsvragen

Rebalancing kan prima gecombineerd worden met andere lopende behandelingen. Twijfel je? Neem dan contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik werk samen met:

Ervaringen van cliënten uit de praktijk

‘Marianne, bedankt voor je liefdevolle begeleiding. Ik ben eindelijk thuis!’

‘Door de Rebalancing sessies ben ik me meer bewust geworden van mijn grenzen. Ik ben mezelf meer gaan voelen en kan hierdoor meer rekening houden met mezelf’.

‘Ik heb tijdens de Rebalancing sessies geleerd om écht te voelen en woorden te geven aan mijn gevoel’.

‘Wat steeds voorop staat, in zowel de gesprekken als de massages, is dat ik aangeef wat ik wil en Marianne mijn tempo volgt’.

‘De begeleidende gesprekken zijn voor mij heel verhelderend en geven me inzicht in mijn problemen en het ontstaan daarvan. Door deze manier van behandelen heb ik het gevoel actief mee te helpen aan mijn herstel en krijg ik uiteindelijk zelf weer controle op de situatie’.

‘Marianne straalt enorm veel rust uit en is echt bij me tijdens de sessies. Dat geeft me veel vertrouwen’.

‘Na een Rebalancing behandeling ga ik een stuk ‘lichter’ en wijzer naar huis en heb weer genoeg aangereikt gekregen om in mijn dagelijkse leven mee verder te gaan. Dat is ook het uiteindelijke doel, dat je weer lekker in je vel komt te zitten en je weer krachtig voelt’.

‘Door de gesprekken die we samen hebben, krijg ik een beter inzicht in mijzelf’.

‘Dank, veel dank voor je veiligheid, wijsheid en de doortastendheid waarmee jij op fijngevoelige manier naar de essentie gaat’!’

‘Via de Rebalancing bij Marianne kom ik meer in contact met mijzelf. Door de sessies leer ik om in het moment bij mijn gevoel te zijn, om te accepteren wat er is en om dit ruimte te geven. Marianne straalt rust en kundigheid uit en kan goed luisteren. Ik voel mij bij haar gehoord en gezien’.

‘Na veel roofbouw op mijn lichaam gepleegd te hebben, was mijn lichaam op. Werken ging niet meer, slapen ging niet meer en er was veel spanning in mijn lijf. In mijn hoofd kon ik het nog lang volhouden, dacht ik, maar mijn lijf zei: “nee”. Ik ben toen op zoek gegaan hoe ik er weer bovenop kon komen. In een tijdschrift las ik over Rebalancing. Meer uit het hoofd komen, las ik. Dit voelde voor mij goed. Ik ben bij Marianne terecht gekomen. Ik heb het vanaf het eerste begin het contact prettig gevonden. Marianne luisterde, vroeg en dacht mee in mijn tempo. Spanning ging uit mijn lijf. Tijdens de behandelingen kwam ik onbewust op inzichten. Door meer naar mijn lichaam te luisteren kan ik me weer ontspannen, slaap ik weer en werk ik weer. Ik ben me meer bewust van de signalen die mijn lijf me verteld en hoe ik in elkaar zit’.

Uitgebreide ervaring cliënt begeleiding Rebalancing

(zie pdf-file)