Aanraken en geraakt worden

Alledaagse bezigheden als werk, het huishouden en de kinderen kunnen je vaak zo in beslag nemen dat er weinig tijd meer is voor elkaar. Dan is het fijn om een moment te plannen waarin er aandacht is voor samenzijn. Steeds meer geliefden ervaren hoe heerlijk het is elkaar met aandacht te leren masseren. Het geeft een nieuwe dimensie in het contact waarbij je elkaar op een dieper niveau ontmoet.

Tijdens de individuele les van 2 ½ uur in de sfeervolle ruimte van mijn praktijk leer je samen met jouw partner eenvoudige massagetechnieken die tot een volledige ontspanning leiden. Aanraken met aandacht en gevoel staat centraal en er is ook ruimte om je eigen wensen en creativiteit in te brengen. Na afloop stuur ik je een korte beschrijving toe van de massagetechnieken zodat jullie er thuis mee verder kunnen gaan.

Behalve als partners kun je ook als vriendinnen en vrienden een afspraak maken voor partnermassage. En het is ook leuk om cadeau te geven voor Valentijn of voor een verjaardag!

Heb je nog inhoudelijke vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op met mij op via telefoon (06 – 28518357) of email info@praktijkkaroena.nl.