Wat is Rebalancing?

Rebalancing is een vorm van lichaamswerk waarbij je via aanraking tot een dieper inzicht in jezelf kunt komen. Het nodigt je uit om het contact te herstellen met wie je van nature bent. Rebalancing raakt je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Daardoor kun je je bewust worden van de gewoontepatronen en denkbeelden die je levens- en lichaamshouding bepalen en beperken.

Enkele uitgangspunten van Rebalancing zijn:

– Al je ervaringen en overtuigingen laten hun indruk achter in het lichaam en manifesteren zich onder andere in je lichaamshouding, ademhaling en spierspanning.

– Hoe je over jezelf denkt en hoe je in de wereld staat, uit zich in je lichaam.

– Wanneer je geaard bent in je lichaam en in contact bent met wat je voelt, sta je het meest onbevangen en vrij in de werkelijkheid.

Een liefdevolle en meditatieve werkwijze vormt de basis van Rebalancing.

Voor meer informatie over Rebalancing: www.rebalancing.nl en www.rebalancing-nederland.nl

Voor praktische informatie kijk bij tarieven

Zoom- of telefonische sessie

Er kunnen voor jou redenen zijn waardoor het niet mogelijk of wenselijk is om naar mijn praktijk te komen, terwijl je wel behoefte hebt aan lichaamsgerichte begeleiding. Dan kun je een afspraak maken voor een Rebalancing sessie via Zoom of telefoon. Ik begeleid jou dan op afstand met zelfonderzoek, nodig je uit middels oefeningen, aandacht en ademhaling met jouw lichaam in contact te gaan. Door mijn sterk invoelende vermogen ben ik in staat toch dicht bij jou te zijn.
Een Rebalancing sessie op afstand duurt 1 uur.