Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Hoe heerlijk zou het zijn om elkaar met gevoel en aandacht aan te raken en te masseren?
Om te ervaren dat er een verdiepende verbinding kan ontstaan die jullie contact verrijkt.

Het programma bestaat uit het aanleren of opfrissen van eenvoudig toe te passen massagetechnieken die tot ontspanning leiden. Je wordt uitgenodigd om daarbij te vertrouwen op je intuïtie en te geven wat goed voelt voor jezelf en de ander. Er is ruimte om je eigen creativiteit in te brengen en er ontstaat wat er ontstaat. Naast deze technieken zullen we het programma omlijsten met momenten van stilte en intimiteitsoefeningen waarbij je jezelf en elkaar op een liefdevolle manier gaat ontmoeten.

Ontspannen, genieten en mogen zijn wie je bent zijn ingrediënten van deze dag. Ervaring met massage is niet nodig om deel te kunnen nemen.

Geen partner? Ook als gelegenheidsstel kun je aan de workshop meedoen.

 

Ervaringen van deelnemers aan de partnermassage van 17 februari 2019 in Haaren:

Door ons op te geven voor de partnermassage, kiezen we er voor om tijd vrij te maken voor elkaar. Dat komt er vaak niet van, omdat we beiden druk zijn en ook nog de zorg voor de kinderen hebben.

Wij zijn al 35 jaar bij elkaar en vinden het fijn om regelmatig iets nieuws te doen samen, weer een avontuur aan te gaan. In het begin wel spannend, omdat er ook andere stellen bij zijn maar uiteindelijk ben je vooral met elkaar bezig. We hebben ontzettend genoten en veel plezier gehad samen. 

Mijn vrouw wilde dat ik mee ging, voor onze relatie. Ik had niet gedacht dat ik zoveel in mijn lichaam zou kunnen voelen en vind het fijn om er samen thuis mee verder te gaan.

Voel me ontspannen en in mijn lichaam na deze dag van aanraken. Ook fijn dat er technieken zijn aangeboden die je kunt doen met de kleding aan. Gewoon even op een momentje dat je het nodig hebt en het dan aan elkaar kunt geven. 

DATUM WORKSHOP

    • zondag 10 mei 2020 in Haaren (Noord-Brabant)
    • zondag 23 februari 2020 in Lage Vuursche (Utrecht)

Kosten zijn per persoon, incl. lunch.