Laden Evenementen

Een Rebalancing workshop brengt je in contact met je lichaam en je gevoel en geeft je de gelegenheid om diepe processen mogelijk te maken. Hierbij worden niet alleen pijnlijke of verdrietige gevoelens aangeraakt, maar ook vreugde en geluk kunnen voller beleefd worden. Het biedt je de mogelijkheid je eigen vraagstukken te onderzoeken via je lichaam en bewust te worden van wat er in je leeft.

Het thema voor de reeks Rebalancing Workshops is ‘Uit je hoofd in je lichaam’. Tijdens de workshopdag van 19 januari 2019 gaat de aandacht vooral naar: HOE BLIJF JE IN CONTACT MET JE LICHAAM? 
Via meditatie, dans en/of yoga oefeningen kom je in je lijf. Door zelfonderzoek krijg je inzicht in jouw gedachte- en gewoontepatronen die leiden tot een onbalans tussen je hoofd en je lichaam. Ervaringsoefeningen laten je op een dieper niveau contact maken met jezelf. Tevens worden er tools aangereikt om meer met je lichaam in contact te blijven waardoor je zelf in staat bent om een stabiele balans te behouden.

Ik nodig je uit om deel te nemen aan één of meerdere workshops met alles wat er in jou aanwezig is en in het speelveld van Rebalancing te ontdekken en ervaren.

DATA WORKSHOP

  • 19 januari en 16 maart 2019